Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Budamanın tanımı amaçları ve fizyolojik esasları
|
K1-K2-K3
|
2
|
Budama tekniği ve özellikleri-I
|
K1-K2-K3
|
3
|
Budama tekniği ve özellikleri-II
|
K1-K2-K3
|
4
|
Budama zamanı
|
K1-K2-K3
|
5
|
Meyve, sebze ve asma bitkilerinin çeşitli organları ve bunların işlevleri
|
K1-K2-K3
|
6
|
Yumuşak çekirdekli meyve ağaçlarında meyve dalları ve özellikleri
|
K1-K2-K3
|
7
|
Sert çekirdekli meyve ağaçlarında meyve dalları ve özellikleri-I
|
K1-K2-K3
|
8
|
Sert çekirdekli meyve ağaçlarında meyve dalları ve özellikleri-II
|
K1-K2-K3
|
9
|
Meyve ağaçlarına verilecek şekiller (goble, doruk dallı ve değişik doruk dallı şekil)
|
K1-K2-K3
|
10
|
Meyve ağaçlarına verilecek şekiller (piramit, meyilli dallı palmet ve kordon şekli)
|
K1-K2-K3
|
11
|
Ürün budaması
|
K1-K2-K3
|
12
|
Sebzelerde budama ve önemi, Süs bitkilerinde budama ve önemi
|
K1-K2-K3
|
13
|
Bağcılıkta budama ve önemi
|
K1-K2-K3
|
14
|
Üzümsü meyvelerde budama ve önemi
|
K1-K2-K3
|