ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Budamanın tanımı amaçları ve fizyolojik esasları K1-K2-K3
    2 Budama tekniği ve özellikleri-I K1-K2-K3
    3 Budama tekniği ve özellikleri-II K1-K2-K3
    4 Budama zamanı K1-K2-K3
    5 Meyve, sebze ve asma bitkilerinin çeşitli organları ve bunların işlevleri K1-K2-K3
    6 Yumuşak çekirdekli meyve ağaçlarında meyve dalları ve özellikleri K1-K2-K3
    7 Sert çekirdekli meyve ağaçlarında meyve dalları ve özellikleri-I K1-K2-K3
    8 Sert çekirdekli meyve ağaçlarında meyve dalları ve özellikleri-II K1-K2-K3
    9 Meyve ağaçlarına verilecek şekiller (goble, doruk dallı ve değişik doruk dallı şekil) K1-K2-K3
    10 Meyve ağaçlarına verilecek şekiller (piramit, meyilli dallı palmet ve kordon şekli) K1-K2-K3
    11 Ürün budaması K1-K2-K3
    12 Sebzelerde budama ve önemi, Süs bitkilerinde budama ve önemi K1-K2-K3
    13 Bağcılıkta budama ve önemi K1-K2-K3
    14 Üzümsü meyvelerde budama ve önemi K1-K2-K3
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster