ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Bitkisel üretimin tanımı, hedefleri, dış mekan süs bitkileri üretimi Yok
    2 Fidanlık ve sera alanı seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar, fidanlık ve seraların planlanması, çalışma amaçları, tipleri ve genel özellikleri Yok
    3 Üretim ve yetiştirme ortamlarının özellikleri ve sterilizasyon Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    4 Fidanlıklarda kaplı, çıplak köklü ve topraklı fidan üretimi ve bu üretimlerin avantaj ve dezavantajları Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    5 Sporla üretim, tohumla (generatif) üretim, avantaj ve dezavantajları Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    6 Tohum toplama, tohum saklama koşulları, tohum çimlenmesini etkileyen faktörler Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    7 Tohum ekimi, ekim öncesi yapılacak işlemler, çimlenmeyi önleyicilerin giderilmesi Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    8 Tohum ekimi, ekim öncesi yapılacak işlemler, çimlenmeyi önleyicilerin giderilmesi Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    9 Ekim yöntemleri ve şaşırtma Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    10 Büyümeyi düzenleyici maddelerin üretimde kullanımı Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    11 Vejetatif üretim, dış mekan süs bitkileri için avantaj ve dezavantajları, vejetatif üretim yöntemleri, çelik ile üretim Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    12 Daldırma ile üretim Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    13 Aşı ile üretim Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    14 Ayırma ve bölme ile üretim, soğan, yumru ve rizomlu bitkilerde üretim Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster