Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Süs bitkilerinin sınıflandırılması ve iç mekan süs bitkilerinin süs bitkileri içerisindeki yeri ve önemi, dünyada ve ülkemizde iç mekan süs bitkileri üretimi, pazar durumu ve sorunları,
|
Yok
|
2
|
İç mekan süs bitkilerinin tanımı, sınıflandırılması ve kullanım amaçları
|
Yok
|
3
|
İç mekanda bitkisel tasarım ilkeleri ve tasarımda belirleyici faktörler
|
Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
|
4
|
İç mekan süs bitkilerinde saksı harcının hazırlanması ve bakım işlemleri (sulama, gübreleme, saksı değiştirme) budama, hastalık ve zararlılarla mücadele vb.)
|
Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
|
5
|
İç mekan süs bitkilerinde bakım işlemleri (budama, destek sağlama, hastalık ve zararlılarla mücadele)
|
Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
|
6
|
İç mekan süs bitkilerinde üretim yöntemleri
|
Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
|
7
|
Ülkemizde familyalara göre iç mekan süs bitkileri: Araceae familyası, genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri
|
Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
|
8
|
Ülkemizde familyalara göre iç mekan süs bitkileri: Araceae familyası, genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri
|
Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
|
9
|
Araceae familyası, genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri
|
Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
|
10
|
Liliaceae ve Euphorbiaceae familyaları, genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri
|
Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
|
11
|
Maranthaceae ve Begoniaceae familyası, genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri
|
Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
|
12
|
Moraceae familyası, genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri
|
Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
|
13
|
Kaktüs ve sukkulent bitkilerin genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri
|
Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
|
14
|
Kaktüs ve sukkulent bitkilerin genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri
|
Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
|