ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Süs bitkilerinin sınıflandırılması ve iç mekan süs bitkilerinin süs bitkileri içerisindeki yeri ve önemi, dünyada ve ülkemizde iç mekan süs bitkileri üretimi, pazar durumu ve sorunları, Yok
    2 İç mekan süs bitkilerinin tanımı, sınıflandırılması ve kullanım amaçları Yok
    3 İç mekanda bitkisel tasarım ilkeleri ve tasarımda belirleyici faktörler Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    4 İç mekan süs bitkilerinde saksı harcının hazırlanması ve bakım işlemleri (sulama, gübreleme, saksı değiştirme) budama, hastalık ve zararlılarla mücadele vb.) Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    5 İç mekan süs bitkilerinde bakım işlemleri (budama, destek sağlama, hastalık ve zararlılarla mücadele) Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    6 İç mekan süs bitkilerinde üretim yöntemleri Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    7 Ülkemizde familyalara göre iç mekan süs bitkileri: Araceae familyası, genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    8 Ülkemizde familyalara göre iç mekan süs bitkileri: Araceae familyası, genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    9 Araceae familyası, genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    10 Liliaceae ve Euphorbiaceae familyaları, genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    11 Maranthaceae ve Begoniaceae familyası, genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    12 Moraceae familyası, genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    13 Kaktüs ve sukkulent bitkilerin genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    14 Kaktüs ve sukkulent bitkilerin genel özellikleri, bakım işlemleri ve üretim şekilleri Paylaşılan ders notlarının incelenmesi
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster