ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Adaçayı yetiştiriciliği, Salvia ve Sideritis arasındaki farkların anlatılması K1-Bölüm-6
    2 Melissa officinalis yetiştiriciliği K1-Bölüm-6
    3 Fesleğenin yetiştiriciliği K1-Bölüm-6
    4 Kekik yetiştiriciliği, Origanum ve Thymus türlerinin arasındaki farkların anlatılması K1-Bölüm-6
    5 Biberiye ve nane yetiştiriciliği K1-Bölüm-6
    6 Kimyon yetiştiriciliği K1-Bölüm-6
    7 Rezene yetiştiriciliği K1-Bölüm-6
    8 Anason yetiştiriciliği K1-Bölüm-6
    9 Çörekotu yetiştiriciliği K1-Bölüm-6
    10 Safran yetiştiriciliği K1-Bölüm-6
    11 Soğanlı-yumrulu bitkiler hakkında bilgi verilmesi K1-Bölüm-6
    12 Haşhaş yetiştiriciliği K1-Bölüm-6
    13 Datura ve Atropa yetiştiriciliği K1-Bölüm-6
    14 Yüksükotu yetiştiriciliği K1-Bölüm-6
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster