Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Adaçayı yetiştiriciliği, Salvia ve Sideritis arasındaki farkların anlatılması
|
K1-Bölüm-6
|
2
|
Melissa officinalis yetiştiriciliği
|
K1-Bölüm-6
|
3
|
Fesleğenin yetiştiriciliği
|
K1-Bölüm-6
|
4
|
Kekik yetiştiriciliği, Origanum ve Thymus türlerinin arasındaki farkların anlatılması
|
K1-Bölüm-6
|
5
|
Biberiye ve nane yetiştiriciliği
|
K1-Bölüm-6
|
6
|
Kimyon yetiştiriciliği
|
K1-Bölüm-6
|
7
|
Rezene yetiştiriciliği
|
K1-Bölüm-6
|
8
|
Anason yetiştiriciliği
|
K1-Bölüm-6
|
9
|
Çörekotu yetiştiriciliği
|
K1-Bölüm-6
|
10
|
Safran yetiştiriciliği
|
K1-Bölüm-6
|
11
|
Soğanlı-yumrulu bitkiler hakkında bilgi verilmesi
|
K1-Bölüm-6
|
12
|
Haşhaş yetiştiriciliği
|
K1-Bölüm-6
|
13
|
Datura ve Atropa yetiştiriciliği
|
K1-Bölüm-6
|
14
|
Yüksükotu yetiştiriciliği
|
K1-Bölüm-6
|