ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Baharatların tanımı ve baharatların özellikleri
    2 Baharatların elde ediliş yöntemleri
    3 Baharatların besin değeri, Baharatlarda kalite kontrol ve standardizasyon
    4 Dünyada yaygın olarak kullanılan baharatlar
    5 Baharat ticareti
    6 Ülkemizde kullanılan ve aktarlarda satılan baharat bitkilerinin sistematiği
    7 Baharat Bitkileri
    8 Baharat Bitkileri
    9 Baharat bitkileri
    10 Baharat bitkileri
    11 Keyf bitkilerinin tanımı ve özellikleri
    12 Keyf bitkilerinin içerdikleri etken maddeler
    13 Keyf bitkilerinin sistematiği
    14 Keyf Bitkileri
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster