Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Baharatların tanımı ve baharatların özellikleri
|
|
2
|
Baharatların elde ediliş yöntemleri
|
|
3
|
Baharatların besin değeri, Baharatlarda kalite kontrol ve standardizasyon
|
|
4
|
Dünyada yaygın olarak kullanılan baharatlar
|
|
5
|
Baharat ticareti
|
|
6
|
Ülkemizde kullanılan ve aktarlarda satılan baharat bitkilerinin sistematiği
|
|
7
|
Baharat Bitkileri
|
|
8
|
Baharat Bitkileri
|
|
9
|
Baharat bitkileri
|
|
10
|
Baharat bitkileri
|
|
11
|
Keyf bitkilerinin tanımı ve özellikleri
|
|
12
|
Keyf bitkilerinin içerdikleri etken maddeler
|
|
13
|
Keyf bitkilerinin sistematiği
|
|
14
|
Keyf Bitkileri
|
|