ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıda güvenliğinin önemi Türkiye´de ve dünyada gıda güvenliği K1-Bölüm1
    2 Gıda güvenliği ile ilgili yasalar, gıda kanunu YK2
    3 Gıda kontaminantları ve bozulma etkenleri K2-Bölüm1 K3-Bölüm1 YK1-Bölüm2
    4 Gıda kökenli sağlık riskleri (bakteriler ve küflerden kaynaklanan riskler) K2-Bölüm 2 YK1-Bölüm2
    5 Gıda kökenli sağlık riskleri (bakteriler, parazitler, doğal gıda kontaminantları ve kimyasal kontaminantlardan kaynaklanan riskler) K2-Bölüm2
    6 Gıda koruma teknikleri ve ürün güvenliği K2-Bölüm3 YK2
    7 Gıdalara uygulanan temel koruma ve işleme teknikleri-I K2-Bölüm3 K3-Bölüm2
    8 Gıdalara uygulanan temel koruma ve işleme teknikleri-II K2-Bölüm3
    9 Gıda katkı maddeleri K2-Bölüm2
    10 Endüstriyel gıda güvenliğinde hijyen ve sanitasyon K2-Bölüm4 YK2
    11 Gıdalarda kalite güvenliği, ürün ve üretimin kontrolü K2-Bölüm4 YK1-Bölüm2
    12 GMP (İyi Üretim Uygulamaları), GHP`da (İyi Hijyen Uygulamaları) güvenlik programları K2-Bölüm4
    13 HACCP sistemi ve gıda endüstrisindeki gelişimi YK1-Bölüm3
    14 ISO 22000 Gıda güvenliği yönetim sistemi standardı YK1-Bölüm2 YK2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster