Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Tıbbi ve aromatik bitkilerin tarihçesi ve kültürü yapılan tıbbi ve aromatik bitkilere giriş
|
K1-Bölüm-1
|
2
|
Türkiyede ve Dünyada tıbbi bitki populasyonu ve durumu
|
K1-Bölüm-1
|
3
|
Kültürü yapılan tıbbi ve aromatik bitkilerin botanik özellikleri
|
K1-Bölüm-1
|
4
|
Tıbbi bitkilerin kültüre alınma nedenleri
|
K1-Bölüm-2
|
5
|
Tıbbi ve aromatik bitkilerin iklim toprak özellikleri
|
K1-Bölüm-2
|
6
|
Tıbbi ve aromatik bitkileri yetiştirme teknikleri; vegetatif çoğaltma
|
K1-Bölüm-2
|
7
|
Tıbbi ve aromatik bitkileri yetiştirme teknikleri; generatif çoğaltma
|
K1-Bölüm-2
|
8
|
Tıbbi ve aromatik bitkileri yetiştirme teknikleri; ekim, dikim
|
K1-Bölüm-3
|
9
|
Tıbbi ve aromatik bitkileri yetiştirme teknikleri; bakım
|
K1-Bölüm-3
|
10
|
Tıbbi ve aromatik bitkileri yetiştirme teknikleri; gübreleme
|
K1-Bölüm-3
|
11
|
Tıbbi ve aromatik bitkileri yetiştirme teknikleri; hastalık ve zararlılarla mücadele
|
K1-Bölüm-4
|
12
|
Tıbbi ve aromatik bitkileri yetiştirme teknikleri; hasat ve kurutma teknikleri
|
K1-Bölüm-3
|
13
|
Tıbbi ve aromatik bitkilerin tüketimi ve ticareti
|
K1-Bölüm-5
|
14
|
Ülkemizde ticari değeri yüksek olan türlerin yetiştirme teknikleri
|
K1-Bölüm-4
|