Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Dünyada Tarım ve İSG
|
K2- Bölüm-1
|
2
|
Türkiyede Tarım ve İSG
|
K2- Bölüm-1
|
3
|
Çalışma Hayatında Tarım
|
K2- Bölüm-2
|
4
|
Tarımda İş Sağlığı ve Güvenliği, Temel Riskler, Tehlikelerin Tanımlanması, Risklerin değerlendirilmesi, Önlemlerin Alınması, Kontrol tedbirleri, Yasal Mevzuat
|
K1- Bölüm-7/Bölüm-8
|
5
|
Tarım Makinelerinde İSG
|
K1- Bölüm-25
|
6
|
Fiziksel Risk Etmenleri (Gürültü, Titreşim, Aydınlatma, termal konfor, radyasyon ve basınç)
|
K1- Bölüm-16
|
7
|
Kimyasal Risk Etmenleri (pestisitler, gaz ve tozlar)
|
K1- Bölüm-17
|
8
|
Ergonomi
|
K1- Bölüm-20
|
9
|
Ormancılık ve Hayvancılıkta İSG
|
K1- Bölüm-48
|
10
|
Hayvansal Riskler
|
K1- Bölüm-48
|
11
|
Ormancılıkta riskler
|
K1- Bölüm-48
|
12
|
Tarımsal faaliyetlerde Pilot İSG uygulamaları
|
K1- Bölüm-48
|
13
|
Ormancılık ve hayvancılık da pilot İSG uygulamaları
|
K2- Bölüm-5
|
14
|
Ödevlerin sunulması ve tartışılması
|
-
|