Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Mikrobiyolojinin tanımı ve tarihsel gelişimi
|
K1-BÖLÜM1
|
2
|
Mikroorganizmaların taksonomideki yeri ve Prokaryotik hücre yapısı
|
K1-BÖLÜM2
|
3
|
Ökaryotik hücre yapısı
|
K1-BÖLÜM3
|
4
|
Bakteri çekirdeği ve replikasyon
|
K1-BÖLÜM4
|
5
|
Protein sentezi
|
K1-BÖLÜM5
|
6
|
Mikroorganizmaların beslenmeleri
|
K1-BÖLÜM6
|
7
|
Mikroorganizmaların gelişimleri
|
K1-BÖLÜM7
|
8
|
Mikrobiyolojide tür kavramı
|
K1-BÖLÜM8
|
9
|
Bakteriler ve Arkeler
|
K1-BÖLÜM9
|
10
|
Maya ve küfler
|
K1-BÖLÜM10
|
11
|
Protista
|
K1-BÖLÜM11
|
12
|
Metabolizmada temel olaylar
|
K1-BÖLÜM12, K2-BÖLÜM17
|
13
|
Eneji kazanma yolları
|
K1-BÖLÜM13, K2-BÖLÜM17
|
14
|
Virüsler
|
K1-BÖLÜM14
|