Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Buğday çeşitlerinde; fiziksel, kimyasal ve teknolojik kalite kriterlerinin önemi
|
K1 Bölüm 1, YK1 Bölüm 1
|
2
|
Ekmek üretim teknolojisi
|
K1 Bölüm 2, YK1 Bölüm 2-3
|
3
|
Makarna ve bulgur üretim teknolojisi
|
K1 Bölüm 4, YK1 Bölüm 3
|
4
|
Bisküvi, kraker ve kek üretim teknolojisi
|
K1 Bölüm 5, YK1 Bölüm 6
|
5
|
Meyve sebzelerin bileşimi
|
K2 Bölüm 1, K3 Bölüm1, YK1 Bölüm 1
|
6
|
Meyve suyu üretim teknolojisi
|
K2 Bölüm3, K3 Bölüm2, YK1 Bölüm 3
|
7
|
Konserve üretim teknolojisi, salça üretim teknolojisi
|
K2 Bölüm 4, K3 Bölüm4, YK1 Bölüm 5
|
8
|
Turşu, reçel - marmelat üretim teknolojisi
|
K2 Bölüm 5, K3 Bölüm 5, YK1 Bölüm 6
|
9
|
Yağ üretiminde yararlanılan başlıca yağlı bitkiler ve bu bitki tohumlarının depolanması
|
K4 Bölüm 1, YK2 Bölüm 2, YK3 Bölüm 1
|
10
|
Yağlı tohumdan yağ eldesi işlemleri
|
K4 Bölüm 1, YK2 Bölüm 2
|
11
|
Hamyağların rafinasyonu :degumming ve nötralizasyon
|
K4 Bölüm 3, YK2 Bölüm 2, YK3 Bölüm 2
|
12
|
Hamyağların rafinasyonu :renk açma, deodorizasyon ve vinterizasyon
|
K4 Bölüm 3, YK2 Bölüm 2, YK3 Bölüm 2
|
13
|
Zeytin yağı üretim teknolojisi
|
K4 Bölüm 4, YK2 Bölüm 3, YK3 Bölüm 3
|
14
|
Margarin ve tereyağı üretim teknolojisi
|
K4 Bölüm 5, YK2 Bölüm 4, YK3 Bölüm 5
|