ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıda Katkı Maddeleri-tanım ve yasal düzenlemeler
    2 Antioksidanlar
    3 Asitliği Düzenleyiciler
    4 Emülgatör ve stabilizörler
    5 Gamlar
    6 Koruyucular
    7 Lezzet maddeleri
    8 Lezzet arttırıcılar
    9 Renklendiriciler
    10 Şelat ajanları
    11 Tatlandırıcılar
    12 Topaklanmayı önleyiciler
    13 Un işleme ajanları
    14 Diğer katkılar (hacim arttırıcılar, parlatma ajanları, köpük tutucu ve önleyiciler)
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster