ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıda Mikrobiyolojisine giriş K1. DERS NOTU
    2 Gıdalardaki önemli mikroorganizmaların bulaşma kaynakları K1. DERS NOTU
    3 Gıdalarda bulunabilen önemli mikroorganizmalar K1. DERS NOTU
    4 Gıdaların mikrobiyal bozulmaları K1. DERS NOTU
    5 Gıda güvenliği indikatörleri K1. DERS NOTU
    6 Mayalar, küfler, Parasitler, Virüsler, Prionlar ve Algler K1. DERS NOTU
    7 Mikotoksinler K1. DERS NOTU
    8 Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar (enfeksiyonlar) K1. DERS NOTU
    9 Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar (Toksikoenfeksiyonlar) K1. DERS NOTU
    10 Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar (İntoksikasyonlar) K1. DERS NOTU
    11 Gıda Muhafaza Yöntemleri 1 K1. DERS NOTU K2. BÖLÜM 32-35
    12 Gıda Muhafaza Yöntemleri 2 K1. DERS NOTU K2. BÖLÜM 36-39
    13 Fermente gıdalar ve mikrobiyoloji K1. DERS NOTU
    14 Biyoteknolojik proseslerle elde edilen ürünler K1. DERS NOTU
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster