Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Gıda Mikrobiyolojisine giriş
|
K1. DERS NOTU
|
2
|
Gıdalardaki önemli mikroorganizmaların bulaşma kaynakları
|
K1. DERS NOTU
|
3
|
Gıdalarda bulunabilen önemli mikroorganizmalar
|
K1. DERS NOTU
|
4
|
Gıdaların mikrobiyal bozulmaları
|
K1. DERS NOTU
|
5
|
Gıda güvenliği indikatörleri
|
K1. DERS NOTU
|
6
|
Mayalar, küfler, Parasitler, Virüsler, Prionlar ve Algler
|
K1. DERS NOTU
|
7
|
Mikotoksinler
|
K1. DERS NOTU
|
8
|
Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar (enfeksiyonlar)
|
K1. DERS NOTU
|
9
|
Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar (Toksikoenfeksiyonlar)
|
K1. DERS NOTU
|
10
|
Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar (İntoksikasyonlar)
|
K1. DERS NOTU
|
11
|
Gıda Muhafaza Yöntemleri 1
|
K1. DERS NOTU
K2. BÖLÜM 32-35
|
12
|
Gıda Muhafaza Yöntemleri 2
|
K1. DERS NOTU
K2. BÖLÜM 36-39
|
13
|
Fermente gıdalar ve mikrobiyoloji
|
K1. DERS NOTU
|
14
|
Biyoteknolojik proseslerle elde edilen ürünler
|
K1. DERS NOTU
|