Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Kimya ve Laboratuarlarındaki temel malzme,ekipman ve cihazların ingilizce karşılıkları
|
|
2
|
Kimyada partiküller (maddenin halleri, karışımlar, karışımların ayrılması)
|
|
3
|
Kimyada partiküller (devam)(atom, periyodik tablo, radyoaktivite)
|
|
4
|
Kimyasal bağlar
|
|
5
|
Mol kavramı
|
|
6
|
Kimyasal değişim
|
|
7
|
Reasiyon hızı
|
|
8
|
Asitler ve bazlar
|
|
9
|
Tuzlar
|
|
10
|
Karbon ve karbon içeren bileşikler
|
|
11
|
Karbon ve karbon içeren bileşikler (devam)
|
|
12
|
Gıda Mühendisliği teknik terimleri
|
|
13
|
Gıda Mühendisliği teknik terimleri(devam)
|
|
14
|
Gıda Mühendisliği proseslerine ait temel terimler
|
|