ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Tanımı
  • Ders Adı Kodu Yarıyıl Teori+Uygulama (Saat) Havuz Statü AKTS
    Gıda Kimyası Laboratuvarı GMÜ304 BAHAR 0+2 Z 2
    Öğrenme Çıktıları
    1-Gıdaların temel bileşenlerinin belirlenmesinde kullanılan analiz yöntemlerini uygulamalı olarak öğrenir
    2-Gıdaların üretimi sırasında meydana gelen kimyasal değişimleri belirlemeyi öğrenir
    3-Gıdalarda kalite kavramını oluşturan özellikleri ve kalite değişimine yol açan etmenleri öğrenir
    Ön Koşul -
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu Öğr. Gör. Didar ÜÇÜNCÜOĞLU
    Dersi Verenler -
    Ders Yardımcıları Arş. Gör. Hilal Gülüşür Mühendis, Ahmet Gülmen
    Kaynaklar 1-A.O.A.C. 2000. Official Methods of Analysis. Association of Analytical Chemist. EUA. 2-Laboratuvar deney föyü. 3-TSE Gıda Standartları
    Yardımcı Kitap -
    Dersin Amacı Gıdalardaki temel bileşenlerin kimyasal özelliklerinin laboratuar uygulamaları aracılığıyla öğretilmesidir.
    Dersin İçeriği Gıdalardaki temel bileşenlerin kimyasal özelliklerinin belirlenmesine yönelik laboratuar uygulamaları
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster