Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Laboratuarın tanıtımı ve laboratuarda çalışma prensipleri konusunda bilgilendirme
|
K2, Bölüm:1 , Sayfa: 1-8
YK1. Tamamı
|
2
|
numune alma yöntem ve kuralları,
analiz sonuçlarının raporlanması
|
K2, Bölüm:1 , Sayfa: 1-8
YK1. Tamamı
|
3
|
kuru madde tayinleri
|
K1, Bölüm:1 , Sayfa: 1-40
K2, Bölüm:2 , Sayfa: 8-13
YK1. Tamamı
|
4
|
kül tayinleri
|
K1, Bölüm:1, Sayfa: 1-40
K2, Bölüm:3, Sayfa: 14-17
YK1. Tamamı
|
5
|
asitlik ve ph tayinleri
|
K2, Bölüm:4 , Sayfa: 17-21
YK1. Tamamı
|
6
|
sıvılarda özgül ağırlık belirleme yöntemleri
|
K2, Bölüm:5 , Sayfa: 23-25
YK1. Tamamı
|
7
|
nişasta tayini
|
K1, Bölüm: 2, Sayfa: 47-129
YK1. Tamamı
|
8
|
toplam şeker tayini
|
K1, Bölüm: 2, Sayfa: 47-129
K2, Bölüm:9 , Sayfa: 34-50
YK1. Tamamı
|
9
|
toplam yağ tayini
|
K1, Bölüm: 3, Sayfa: 135-224
K2, Bölüm:18, Sayfa: 73
YK1. Tamamı
|
10
|
toplam protein tayini
|
K1, Bölüm:4, Sayfa: 227-315
K2, Bölüm:7, Sayfa: 34-38
YK1. Tamamı
|
11
|
Besinsel lif analizi
|
K1, Bölüm:1 , Sayfa: 1-40
YK1. Tamamı
|
12
|
enzim deneyleri
|
K1, Bölüm: 5, Sayfa: 319-398
YK1. Tamamı
|
13
|
askorbik asit tayini
|
K1, Bölüm:1, 6 , Sayfa: 1-40, 411-475
K2, Bölüm:10, Sayfa: 50-53
YK1. Tamamı
|
14
|
tuz tayini
|
K1, Bölüm:1, 6, Sayfa: 1-40, 411-475
K2, Bölüm:8, Sayfa: 38-41
YK1. Tamamı
|