ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Ambalajın tanımı, ambalajlama ve ambalajın önemi ve ambalajdan beklentiler ve gıdalardaki biyolojik, mikrobiyolojik, kimyasal ve fiziksel bozulmalar.
    2 Ambalaj malzemelerinin koruma fonksiyonları ile gıda bozulmaları arasındaki ilişkiler
    3 Kağıt ve karton ambalajlar
    4 Cam ambalajlar
    5 Ahşap ve Alüminyum ambalajlar
    6 Teneke ambalajlar
    7 Plastikler ve plastik esaslı ambalaj malzemeleri
    8 Çok katlı ambalaj malzemeleri
    9 Aseptik ambalajlama
    10 Modifiye atmosfer paketleme
    11 Et ve et ürünlerinin ambalajlanması
    12 Hububat ve meyve sebze ürünlerinin ambalajlanması
    13 Yenilebilir ambalajlar
    14 Ambalajlamada nanoteknoloji uygulamaları, aktif ve akıllı paketleme
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster