ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Özel teknolojili gıdalar- giriş
    2 Şeker üretim teknolojisi; Şekerli ürünler teknolojisi (lokum, şekerleme, cezerye vb.)
    3 Geleneksel tatlı (künefe, höşmerim, kadayıf, kestane şekeri, reçel, marmelat, pekmez vb.) ve mantı üretimi
    4 Kakao ve çikolata teknolojisi; fındık ezmesi üretimi
    5 Tahin helvası üretimi, tuz üretimi
    6 Zeytin ve zeytin ürünleri üretim teknolojileri
    7 Zeytin ve zeytin ürünleri üretim teknolojileri
    8 Limon sosu, sirke, nar sosu ve şalgam suyu üretimi
    9 Kefir, boza ve peynir üretimi
    10 Üzüm ve ürünleri işleme teknolojisi (şarap, kuru üzüm, hardaliye)
    11 Cips ve kahvaltılık ürünler teknolojisi
    12 Kahve, baharat, ketçap ve mayonez teknolojileri
    13 Siyah ve yeşil çay işleme teknolojisi
    14 Turşu ve konserve üretimi
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster