Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Özel teknolojili gıdalar- giriş
|
|
2
|
Şeker üretim teknolojisi; Şekerli ürünler teknolojisi (lokum, şekerleme, cezerye vb.)
|
|
3
|
Geleneksel tatlı (künefe, höşmerim, kadayıf, kestane şekeri, reçel, marmelat, pekmez vb.) ve mantı üretimi
|
|
4
|
Kakao ve çikolata teknolojisi; fındık ezmesi üretimi
|
|
5
|
Tahin helvası üretimi, tuz üretimi
|
|
6
|
Zeytin ve zeytin ürünleri üretim teknolojileri
|
|
7
|
Zeytin ve zeytin ürünleri üretim teknolojileri
|
|
8
|
Limon sosu, sirke, nar sosu ve şalgam suyu üretimi
|
|
9
|
Kefir, boza ve peynir üretimi
|
|
10
|
Üzüm ve ürünleri işleme teknolojisi (şarap, kuru üzüm, hardaliye)
|
|
11
|
Cips ve kahvaltılık ürünler teknolojisi
|
|
12
|
Kahve, baharat, ketçap ve mayonez teknolojileri
|
|
13
|
Siyah ve yeşil çay işleme teknolojisi
|
|
14
|
Turşu ve konserve üretimi
|
|