Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Yağ üretiminde yararlanılan başlıca yağlı bitkiler
|
|
2
|
Yağlık tohumlarının depolanması
|
|
3
|
Yağlık tohumlardan yağ sızdırılmak üzere hazırlanması
|
|
4
|
Yağlık tohumlardan yağ eldesi işlemleri
|
|
5
|
Yağlık tohumlardan yağ eldesi işlemleri(devam)
|
|
6
|
Hamyağların bileşimi ve rafinasyonun temel prensipleri
|
|
7
|
Hamyağların rafinasyonu: degumming ve nötralizasyon
|
|
8
|
Hamyağların rafinasyonu :renk açma, deodorizasyon ve vinterizasyon
|
|
9
|
Zeytin yağı üretim teknolojisi
|
|
10
|
Zeytinyağının bileşimi
|
|
11
|
Zeytinyağının standardizasyonu ve kalite ölçütleri
|
|
12
|
Zeytinden elde edilen yan ürünler
|
|
13
|
Ödev sunumu
|
|
14
|
Ödev sunumu
|
|