ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Yağ üretiminde yararlanılan başlıca yağlı bitkiler
    2 Yağlık tohumlarının depolanması
    3 Yağlık tohumlardan yağ sızdırılmak üzere hazırlanması
    4 Yağlık tohumlardan yağ eldesi işlemleri
    5 Yağlık tohumlardan yağ eldesi işlemleri(devam)
    6 Hamyağların bileşimi ve rafinasyonun temel prensipleri
    7 Hamyağların rafinasyonu: degumming ve nötralizasyon
    8 Hamyağların rafinasyonu :renk açma, deodorizasyon ve vinterizasyon
    9 Zeytin yağı üretim teknolojisi
    10 Zeytinyağının bileşimi
    11 Zeytinyağının standardizasyonu ve kalite ölçütleri
    12 Zeytinden elde edilen yan ürünler
    13 Ödev sunumu
    14 Ödev sunumu
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster