Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Lipid kimyası (özet)
|
|
2
|
Yağların modifikasyonlarına ait temel bilgiler
|
|
3
|
Fraksiyone-kristalizasyon teknolojisi
|
|
4
|
Fraksiyone-kristalizasyon teknolojisİ (devam)
|
|
5
|
Hidrojenasyon teknolojisi
|
|
6
|
Hidrojenasyon teknolojisi (devam)
|
|
7
|
İnteresterifikasyon (in-es) teknolojisi
|
|
8
|
İnteresterifikasyon (in-es) teknolojisi (kimyasal)
|
|
9
|
İnteresterifikasyon (in-es) teknolojisi(enzimatik)
|
|
10
|
Margarin üretim teknolojisi
|
|
11
|
Margarin üretim teknolojisi(devam)
|
|
12
|
Kızartma yağları
|
|
13
|
Kızartma sırasında yağda ve kızartılan gıdada meydana gelen fiziksel ve kimya değişimler
|
|
14
|
Ödev sunumu
|
|