ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Lipid kimyası (özet)
    2 Yağların modifikasyonlarına ait temel bilgiler
    3 Fraksiyone-kristalizasyon teknolojisi
    4 Fraksiyone-kristalizasyon teknolojisİ (devam)
    5 Hidrojenasyon teknolojisi
    6 Hidrojenasyon teknolojisi (devam)
    7 İnteresterifikasyon (in-es) teknolojisi
    8 İnteresterifikasyon (in-es) teknolojisi (kimyasal)
    9 İnteresterifikasyon (in-es) teknolojisi(enzimatik)
    10 Margarin üretim teknolojisi
    11 Margarin üretim teknolojisi(devam)
    12 Kızartma yağları
    13 Kızartma sırasında yağda ve kızartılan gıdada meydana gelen fiziksel ve kimya değişimler
    14 Ödev sunumu
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster