Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Biyoteknolojinin tanımı, Uygulama alanları ve son gelişmeler
|
K2 - 1. Bölüm
|
2
|
Mikrobiyal Süreçler
|
K2 - 2. Bölüm
|
3
|
Gıda biyokimyası
|
K1 - 2. Bölüm
K2 - 3. Bölüm
|
4
|
Moleküler biyoloji
|
K1 - 2. ve 3. Bölüm
K2 - 4. Bölüm
|
5
|
Endüstriyel fermantasyon teknolojisi
|
K1 - 4. Bölüm
K2 - 5. Bölüm
|
6
|
Biyoreaktör tasarımı, Aminoasit ve organik asit üretimi
|
K1 - 4. Bölüm
K2 - 6. Bölüm
|
7
|
Enzimlerin gıda endüstrisinde uygulama alanları
|
K1 - 5. Bölüm
K2 - 7. Bölüm
|
8
|
Ekmek mayası üretimi
|
K1 - 6. Bölüm
K2 - 8. Bölüm
|
9
|
Fermente et ürünleri, fermente süt üretimi
|
K1 - 7.ve 8. Bölüm
K2 - 9. Bölüm
|
10
|
Fermente alkollü içecekler
|
K1 - 10. Bölüm
K2 - 10. Bölüm
|
11
|
GDO ve Gıda Güvenliği
|
K1 - 15. Bölüm
K2 - 11. Bölüm
|
12
|
Gıda biyoprezervasyonu
|
K1 - 16. Bölüm
K2 - 12. Bölüm
|
13
|
Fermente bitkisel ürünler- öğrenci sunumları
turşu, zeytin,
|
K1 - 9. Bölüm
K2 - 13. Bölüm
|
14
|
Fermente bitkisel ürünler- öğrenci sunumları
boza, tarhana, sirke
|
K1 - 9. Bölüm
K2 - 14. Bölüm
|