ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıdalardaki fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik bozulmalar
    2 Isı uygulaması ile muhafaza
    3 Soğuk uygulaması ile muhafaza
    4 Dondurarak muhafaza
    5 Kurutarak muhafaza
    6 Koruyucu maddelerle muhafaza
    7 Yüksek basınç uygulamaları
    8 Enzim ve mikroorganizmalarla muhafaza (Biyokonserveleme)
    9 Işınlarla muhafaza
    10 Vurgulu elektrik alan, vurgulu ışık, ultrason
    11 Minimum işlenmiş gıdalar ve modifiye atmosfer paketleme
    12 Yenilebilir ambalajlar
    13 Süperkritik karbondioksit uygulamaları
    14 Ozmotik dehidrasyon
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster