ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Tanımı
  • Ders Adı Kodu Yarıyıl Teori+Uygulama (Saat) Havuz Statü AKTS
    Gıda Mühendisliğinde Tasarım - II GMÜ434 GÜZ-BAHAR 2+0 S 4
    Öğrenme Çıktıları
    1-1. Edinilen mühendislik bilgilerinin, işletme fizibilite raporlarında kullanımı.
    2-2. Proje hazırlama bilgisinin kazanılması
    Ön Koşul Akışkanlar Mekaniği, Isı Aktarımı, Temel İşlemler, Kütle Aktarımı
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Deniz BAŞ
    Dersi Verenler -
    Ders Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Baran ÖNAL ULUSOY, Yrd. Doç. Dr. Emin Burçin ÖZVURAL
    Kaynaklar Douglas J., Conceptual Design of Chemical Processes ISE, McGraw Hill, 1988. 2. Peters M. S., Plant Design and Economics for Chemical Engineers, McGraw Hill, 5th Edt., 2003 3. Felder, R.M., Elementary Principles of Chemical Processes, 3rd Edition, Wiley, 2005. 4. McCabe W.l., Smith J.C., Harriot P., Unit Operations of Chemical Engineering, McGraw-Hill International Editions, 5th Edition, 1993. 5. Geankoplis, Transport Processes and Unit Operations, Mc Cabe, Unit Operations of Chemical Engineering, 7 th Ed., 6. Singh, R.P., Heldman, D.R., Introduction to Food Engineering, Fourth Edition (Food Science and Technology) Academic Press, 2009.
    Yardımcı Kitap -
    Dersin Amacı Mühendislik etiği, sorumlulukları, sağlık ve güvenlik konuları. Gıda endüstrisinden özgün bir ürün ve işlem seçimi ve pazara ulaştırılması. Fizibilite Raporu Hazırlanması
    Dersin İçeriği Mühendislik etiği, sorumlulukları, sağlık ve güvenlik konuları. Gıda endüstrisinden özgün bir ürün ve işlem seçimi ve pazara ulaştırılması. Fizibilite Raporu Hazırlanması
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster