ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıda endüstrisi yan ürünleri ve artıklarının sınıflandırılması ve tanımlanması ;Artık ve atıkların yapısal özellikleri ve kimyasal bileşimleri
    2 Atık suların karakteristiği
    3 Et (kırmızı et, beyaz et ve su ürünleri etleri ve işlenmiş ürünleri) sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
    4 Et (kırmızı et, beyaz et ve su ürünleri etleri ve işlenmiş ürünleri) sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
    5 Süt sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
    6 Süt sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
    7 Süt sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
    8 Hububat sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
    9 Meyve sebze sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
    10 Yağ sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
    11 Şeker endüstrisi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri; Fermantasyon prosesleri atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
    12 Alkollü ve alkolsüz içeceklerde atık ürünlerin değerlendirilmesi
    13 Catering atıklarının değerlendirme yöntemleri
    14 Ambalaj atıklarının değerlendirme yöntemleri
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster