Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Gıda endüstrisi yan ürünleri ve artıklarının sınıflandırılması ve tanımlanması ;Artık ve atıkların yapısal özellikleri ve kimyasal bileşimleri
|
|
2
|
Atık suların karakteristiği
|
|
3
|
Et (kırmızı et, beyaz et ve su ürünleri etleri ve işlenmiş ürünleri) sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
|
|
4
|
Et (kırmızı et, beyaz et ve su ürünleri etleri ve işlenmiş ürünleri) sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
|
|
5
|
Süt sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
|
|
6
|
Süt sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
|
|
7
|
Süt sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
|
|
8
|
Hububat sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
|
|
9
|
Meyve sebze sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
|
|
10
|
Yağ sanayi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
|
|
11
|
Şeker endüstrisi atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri; Fermantasyon prosesleri atık ürünleri ve değerlendirme yöntemleri
|
|
12
|
Alkollü ve alkolsüz içeceklerde atık ürünlerin değerlendirilmesi
|
|
13
|
Catering atıklarının değerlendirme yöntemleri
|
|
14
|
Ambalaj atıklarının değerlendirme yöntemleri
|
|