ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Hijyen, sanitasyon, temizlik, dezenfeksiyon kavramları
    2 Gıda bulaşanları
    3 Gıda kaynaklı hastalıklar
    4 İşletme tasarımı
    5 Alet ekipman tasarımı
    6 Deterjan ve dezenfektanlar
    7 Personel Hijyeni
    8 İşletme ve Alet ekipman hijyeni
    9 Zararlı kontrolü ve atık programı
    10 Hava ve Su hijyeni
    11 Kalite yönetim sistemleri
    12 Kalite yönetim sistemleri
    13 Kalite yönetim sistemleri
    14 Kalite yönetim sistemleri
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster