Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Mikrobiyoloji laboratuvarında uyulması gereken kurallar
|
K1-GİRİŞ
|
2
|
Mikroskobun tanıtımı ve kullanımı
|
K1-DENEY1
|
3
|
Mikroskop altında bakteri hücresi incelemesi
|
K1-DENEY2
|
4
|
Mikroskop altında maya hücresi incelemesi
|
K1-DENEY3
|
5
|
Gıda numunesinin mikroskobik incelenmesi
|
K1-DENEY4
|
6
|
Tripan mavisi ile canlılık testi
|
K1-DENEY5
|
7
|
Kristal viyole ile boyama
|
K1-DENEY6
|
8
|
Gram boyama testi
|
K1-DENEY7
|
9
|
Kapsül boyama testi
|
K1-DENEY8
|
10
|
Spor boyama
|
K1-DENEY9
|
11
|
Mikroskop altında görüntü alanı ölçümü
|
K1-DENEY10
|
12
|
Küflerin incelenmesi
|
K1-DENEY11
|
13
|
Thoma lamı ile sayım
|
K1-DENEY12
|
14
|
Howard lamı ile sayım
|
K1-DENEY13
|