ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 gıda sektörü temel üretim alanlarının tanıtılması K1, Bölüm 10, Sayfa: 313-324
    2 et ve et ürünleri üretim prosesleri K1, Bölüm: 1, Sayfa: 1-7 K2, Bölüm: 6, Sayfa: 151-202 K3, Bölüm:5-6 , Sayfa: 239-410
    3 et ve et ürünleri üretim prosesleri K1, Bölüm 1, Sayfa: 1-7 K2, Bölüm: 7, Sayfa: 203-238 K3, Bölüm:5-6 , Sayfa: 239-410
    4 Şeker ve şekerli gıdalar üretim prosesleri K1, Bölüm 3, Sayfa: 85-112
    5 süt ve süt ürünleri üretim prosesleri K1, Bölüm 2, Sayfa: 31-74 K4, Bölüm:3-4 , Sayfa: 55-136 YK2, Bölüm: 2 , Sayfa: 11-126
    6 süt ve süt ürünleri üretim prosesleri K1, Bölüm 2, Sayfa: 31-74 K4, Bölüm:5-8 , Sayfa: 137-298 YK3, Bölüm:2-13, Sayfa: 50-116
    7 tahıl ve tahıl ürünleri üretimi prosesleri K1, Bölüm 5, Sayfa: 135-172 K5, Bölüm: 3 , Sayfa: 40-73
    8 tahıl ve tahıl ürünleri üretimi prosesleri K1, Bölüm 5, Sayfa: 135-172 K5, Bölüm: 4 , Sayfa: 75-150
    9 yağlı tohumlar/meyveler ve işleme yöntemleri ile rafinasyon hatları K1, Bölüm 4, Sayfa: 121-133 K6, Bölüm: 4, Sayfa: 111-235 YK4, Bölüm: 13-15, Sayfa: 179-316
    10 fermente ürün üretimi prosesleri K1, Bölüm 6, Sayfa: 175-206 YK1, Bölüm:6-10, Sayfa:139-306
    11 meyve sebze işleme prosesleri K1, Bölüm 3, Sayfa: 85-112
    12 meyve sebze işleme prosesleri K1, Bölüm 3, Sayfa: 85-112
    13 donuk ürün akış hatları K1, Bölüm 9, Sayfa: 289-298
    14 alkollü/alkolsüz içecek üretim hatları K1, Bölüm: 6, Sayfa: 176-198 YK1, Bölüm: 10, Sayfa:279-306
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster