Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
gıda sektörü temel üretim alanlarının tanıtılması
|
K1, Bölüm 10, Sayfa: 313-324
|
2
|
et ve et ürünleri üretim prosesleri
|
K1, Bölüm: 1, Sayfa: 1-7
K2, Bölüm: 6, Sayfa: 151-202
K3, Bölüm:5-6 , Sayfa: 239-410
|
3
|
et ve et ürünleri üretim prosesleri
|
K1, Bölüm 1, Sayfa: 1-7
K2, Bölüm: 7, Sayfa: 203-238
K3, Bölüm:5-6 , Sayfa: 239-410
|
4
|
Şeker ve şekerli gıdalar üretim prosesleri
|
K1, Bölüm 3, Sayfa: 85-112
|
5
|
süt ve süt ürünleri üretim prosesleri
|
K1, Bölüm 2, Sayfa: 31-74
K4, Bölüm:3-4 , Sayfa: 55-136
YK2, Bölüm: 2 , Sayfa: 11-126
|
6
|
süt ve süt ürünleri üretim prosesleri
|
K1, Bölüm 2, Sayfa: 31-74
K4, Bölüm:5-8 , Sayfa: 137-298
YK3, Bölüm:2-13, Sayfa: 50-116
|
7
|
tahıl ve tahıl ürünleri üretimi prosesleri
|
K1, Bölüm 5, Sayfa: 135-172
K5, Bölüm: 3 , Sayfa: 40-73
|
8
|
tahıl ve tahıl ürünleri üretimi prosesleri
|
K1, Bölüm 5, Sayfa: 135-172
K5, Bölüm: 4 , Sayfa: 75-150
|
9
|
yağlı tohumlar/meyveler ve işleme yöntemleri ile rafinasyon hatları
|
K1, Bölüm 4, Sayfa: 121-133
K6, Bölüm: 4, Sayfa: 111-235
YK4, Bölüm: 13-15, Sayfa: 179-316
|
10
|
fermente ürün üretimi prosesleri
|
K1, Bölüm 6, Sayfa: 175-206
YK1, Bölüm:6-10, Sayfa:139-306
|
11
|
meyve sebze işleme prosesleri
|
K1, Bölüm 3, Sayfa: 85-112
|
12
|
meyve sebze işleme prosesleri
|
K1, Bölüm 3, Sayfa: 85-112
|
13
|
donuk ürün akış hatları
|
K1, Bölüm 9, Sayfa: 289-298
|
14
|
alkollü/alkolsüz içecek üretim hatları
|
K1, Bölüm: 6, Sayfa: 176-198
YK1, Bölüm: 10, Sayfa:279-306
|