ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıdalarda oluşan kimyasal reaksiyonların kinetiği K1-YK1
    2 Isıl işlemler K1-YK1
    3 Isıl işlemler koşullarının hesaplanmasına ilişkin temel veriler K1-K2
    4 Teorik ısıl işlem koşullarının hesaplanması K1-K2
    5 Evaporasyon K1-YK1
    6 Tek ve çok etkili evaporatörler K1-YK1
    7 Gıdaların dondurulması ve donma eğrileri K1-YK1
    8 Donma süresi ve donma hızının hesaplanması K1-K2
    9 Psikrometri (Su buharı ve hava karışımlarının özellikleri) K1-YK1
    10 Psikrometri (Psikrometrik diyagram ve uygulamaları) K1-YK1
    11 Psikrometri (Psikrometrik diyagram ve uygulamaları) K1-YK1
    12 Kurutma olayı ve mekanizması K1-K2
    13 Kuruma hızının hesaplanması K1-K2
    14 Kuruma süresinin hesaplanması ve kurutmada kütle ve enerji denkliği K1-K2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster