ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Toksikolojiye giriş, toksik maddelerin sınıflandırılması
    2 Toksik maddelerin organizmaya alımı ve organizmada dağılımı
    3 Metabolik dönüşümler
    4 Toksisitenin saptanması
    5 Toksisiteyi etkileyen faktörler
    6 Gıdalarda doğal olarak bulunan toksik maddeler
    7 Gıdalarda doğal olarak bulunan toksik maddeler (devamı)
    8 Gıdaların işlenmesi ve depolaması sırasında gıdaya bulaşanlar
    9 Gıda katkı maddeleri
    10 Hormonlar (Bitkisel ve hayvansal)
    11 Mikotoksinler, bakteri toksinleri ve parazitler
    12 Pestisitler
    13 Ağır metal bulaşıları ve radyoaktif kalıntılar
    14 Ambalaj ve paketleme materyali kalıntıları. Temizlik ve dezenfektan madde kalıntıları.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster