ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Toksikolojiye giriş, toksik maddelerin sınıflandırılması K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    2 Toksik maddelerin organizmaya alımı ve organizmada dağılımı K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    3 Metabolik dönüşümler K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    4 Toksisitenin saptanması K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    5 Toksisiteyi etkileyen faktörler K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    6 Gıdalarda doğal olarak bulunan toksik maddeler K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    7 Gıdalarda doğal olarak bulunan toksik maddeler (devamı) K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    8 Gıdaların işlenmesi ve depolaması sırasında gıdaya bulaşanlar K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    9 Gıda katkı maddeleri K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    10 Hormonlar (Bitkisel ve hayvansal) K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    11 Mikotoksinler, bakteri toksinleri ve parazitler K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    12 Pestisitler K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    13 Ağır metal bulaşıları ve radyoaktif kalıntılar K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    14 Ambalaj ve paketleme materyali kalıntıları. Temizlik ve dezenfektan madde kalıntıları. K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster