Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Toksikolojiye giriş, toksik maddelerin sınıflandırılması
|
K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
|
2
|
Toksik maddelerin organizmaya alımı ve organizmada dağılımı
|
K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
|
3
|
Metabolik dönüşümler
|
K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
|
4
|
Toksisitenin saptanması
|
K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
|
5
|
Toksisiteyi etkileyen faktörler
|
K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
|
6
|
Gıdalarda doğal olarak bulunan toksik maddeler
|
K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
|
7
|
Gıdalarda doğal olarak bulunan toksik maddeler (devamı)
|
K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
|
8
|
Gıdaların işlenmesi ve depolaması sırasında gıdaya bulaşanlar
|
K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
|
9
|
Gıda katkı maddeleri
|
K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
|
10
|
Hormonlar (Bitkisel ve hayvansal)
|
K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
|
11
|
Mikotoksinler, bakteri toksinleri ve parazitler
|
K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
|
12
|
Pestisitler
|
K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
|
13
|
Ağır metal bulaşıları ve radyoaktif kalıntılar
|
K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
|
14
|
Ambalaj ve paketleme materyali kalıntıları. Temizlik ve dezenfektan madde kalıntıları.
|
K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
|