ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıda endüstrisine genel bakış K1-Bölüm 1 / 1.1 -1.2
    2 Gıdaların temel özellikleri ve üretimde kullanılan ilkeler K1-Bölüm 2 YK1
    3 Hammadde hazırlık makineleri K1-Bölüm 3 / 3.1-3.2
    4 Gıda ön işlem ve temizlik ekipmanları K1-Bölüm 3 / 3.3
    5 Üretim makineleri - Sınıflama ve ayırma makineleri K1-Bölüm 4 / 4.1
    6 Üretim makineleri - Sınıflama ve ayırma makineleri K1-Bölüm 4 / 4.1
    7 Üretim makineleri - Karıştırma ve karışımlama makineler K1-Bölüm 4 / 4.2
    8 Üretim makineleri - Boyut küçültme makineleri K1-Bölüm 4 / 4.3
    9 Isıl işlem makine ve ekipmanları - Isı Değiştiriciler K1-Bölüm 5 / 5.1
    10 Isıl işlem makine ve ekipmanları - Evaporatörler K1-Bölüm 5 / 5.2
    11 Isıl işlem makine ve ekipmanları - haşlama-pişirme makineleri K1-Bölüm 5 / 5.6 - 5.7
    12 Isıl işlem makine ve ekipmanlarında alternatif teknolojilerin kullanılması K1-Bölüm 5 / 5.9-5.10 YK1
    13 Isıl işlem makine ve ekipmanlarında alternatif teknolojilerin kullanılması K1-Bölüm 5 / 5.11-5.12
    14 Ambalaj ve ambalajlama makineleri K1-Bölüm 6
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster