Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Gıda endüstrisine genel bakış
|
K1-Bölüm 1 / 1.1 -1.2
|
2
|
Gıdaların temel özellikleri ve üretimde kullanılan ilkeler
|
K1-Bölüm 2
YK1
|
3
|
Hammadde hazırlık makineleri
|
K1-Bölüm 3 / 3.1-3.2
|
4
|
Gıda ön işlem ve temizlik ekipmanları
|
K1-Bölüm 3 / 3.3
|
5
|
Üretim makineleri - Sınıflama ve ayırma makineleri
|
K1-Bölüm 4 / 4.1
|
6
|
Üretim makineleri - Sınıflama ve ayırma makineleri
|
K1-Bölüm 4 / 4.1
|
7
|
Üretim makineleri - Karıştırma ve karışımlama makineler
|
K1-Bölüm 4 / 4.2
|
8
|
Üretim makineleri - Boyut küçültme makineleri
|
K1-Bölüm 4 / 4.3
|
9
|
Isıl işlem makine ve ekipmanları - Isı Değiştiriciler
|
K1-Bölüm 5 / 5.1
|
10
|
Isıl işlem makine ve ekipmanları - Evaporatörler
|
K1-Bölüm 5 / 5.2
|
11
|
Isıl işlem makine ve ekipmanları - haşlama-pişirme makineleri
|
K1-Bölüm 5 / 5.6 - 5.7
|
12
|
Isıl işlem makine ve ekipmanlarında alternatif teknolojilerin kullanılması
|
K1-Bölüm 5 / 5.9-5.10
YK1
|
13
|
Isıl işlem makine ve ekipmanlarında alternatif teknolojilerin kullanılması
|
K1-Bölüm 5 / 5.11-5.12
|
14
|
Ambalaj ve ambalajlama makineleri
|
K1-Bölüm 6
|