ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 SCR (I-V) karakteristiği, DC de iletim ve yalıtım metotlarının açıklanması-I K1-Bölüm-1
    2 SCR (I-V) karakteristiği, DC de iletim ve yalıtım metotlarının açıklanması-II K1-Bölüm-1
    3 İletim ve yalıtım açılarının bulunması, yarım ve tam dalga güç kontrolü K1-Bölüm-2
    4 RC devreleri ile güç kontrolünün anlaşılması ve gücün teorik olarak hesaplanması-I K1-Bölüm-3
    5 RC devreleri ile güç kontrolünün anlaşılması ve gücün teorik olarak hesaplanması-II K1-Bölüm-3
    6 UJT`nin çalışması ve (I-V) karakteristiği ve osilatör olarak kullanılması-I K1-Bölüm-4
    7 UJT`nin çalışması ve (I-V) karakteristiği ve osilatör olarak kullanılması-II K1-Bölüm-4
    8 Triak ve Diak yapıları, (I-V) karakteristikleri ve çalışma bölgeleri. RC devrelerinin Triak ve Diak`la kullanımı ve Güç hesaplanması-I K1-Bölüm-5
    9 Triak ve Diak yapıları, (I-V) karakteristikleri ve çalışma bölgeleri. RC devrelerinin Triak ve Diak`la kullanımı ve Güç hesaplanması-II K1-Bölüm-5
    10 Darbe genişlik ayarlı kaynak ile DC motor kontrolünün incelenmesi-I K1-Bölüm-6
    11 Darbe genişlik ayarlı kaynak ile DC motor kontrolünün incelenmesi-II K1-Bölüm-6
    12 DC / DC sabit konvertörün incelenmesi K2-Bölüm-1
    13 Simetrik kaynak ile DC motor kontrolünün incelenmesi K2-Bölüm-2
    14 Ses transdüser ve sensörünün çalışmasının açıklanması K2-Bölüm-3
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster