ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Dersin tanıtımı: giriş, amaç ve öğrenim hedefleri K1 Bölüm 1 , sayfa 4-31, K2 Bölüm 1 , sayfa 1-21,
    2 Beslenme ile ilgili kavramlar K1 Bölüm 2 , sayfa 31-50,
    3 Yeterli ve dengeli beslenmenin anne ve çocuk açısından önemi K2 Bölüm 1 , sayfa 1-21,
    4 Besin öğeleri ve içerikleri K1 Bölüm 1 , sayfa 4-31, K2 Bölüm 2,3,4,5,6,7,8,9 , sayfa 21-173,
    5 Besinlerin besin ögeleri yönünden zenginleştirilmesi ve besin kayıpları K1 Bölüm 3 , sayfa 50-70,
    6 Besinlerin hazırlanması,pişirilmesi ve saklanmasında sağlık ve temizlik kuralları K1 Bölüm 4 , sayfa 71-90,
    7 Gebe ve emzikli kadın beslenmesi K1 Bölüm 5 , sayfa 91-110, K2 Bölüm 10 , sayfa 173-207,
    8 Yeni doğanın beslenmesi ve anne sütünün önemi K1 Bölüm 6 , sayfa 110-129, K2 Bölüm 10 , sayfa 173-207
    9 Okul öncesi dönem çocuklarında beslenme K1 Bölüm 8 , sayfa 151-170, K2 Bölüm 11 , sayfa 207-229
    10 Okul çağı çocuklarında beslenme K1 Bölüm 9 , sayfa 170-192, K2 Bölüm 12 , sayfa 231-248
    11 Ergenlik döneminde beslenme K1 Bölüm 10 , sayfa 192-220, K2 Bölüm 12 , sayfa 231-248
    12 Anne ve çocuklarda beslenme yetersizliği sorunları K1 Bölüm 11 , sayfa 220-243,
    13 Anne ve çocuklarda beslenme yetersizliği sorunlarının değerlendirilmesi K1 Bölüm 11 , sayfa 220-243,
    14 Metobolizma hastalıkları ve hastalıklara uygun beslenme K1 Bölüm12,13,14, sayfa 243-289,
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster