Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Dersin tanıtımı: giriş, amaç ve öğrenim hedefleri
|
K1/ Bölüm 1
|
2
|
Hijyen ve sanitasyon
|
K1/Bölüm 2
|
3
|
Gıda kaynaklı tehlikeler
|
K1/Bölüm 3
|
4
|
Mikrobiyoloji ve gıda kalitesi
|
K1/Bölüm 4
|
5
|
Temizlik ve dezenfeksiyon
|
K/Bölüm 5
|
6
|
Su hijyeni
|
K/Bölüm 6
|
7
|
Gıda işletmelerinde hijyen
|
K1/ Bölüm 7
|
8
|
Gıda işletmelerinde sanitasyon
|
K/Bölüm 8
|
9
|
Personel hijyeni
|
K/Bölüm 9
|
10
|
Periyodik sağlık kontrolleri
|
K/Bölüm 10
|
11
|
İşletme giriş ve çıkışları
|
K/Bölüm 11
|
12
|
İşletme tuvalet ve temizlik alanları
|
K/Bölüm 12
|
13
|
Pest kontrolü
|
KBölüm 13
|
14
|
Dezenfektanlar
|
K/Bölüm 14
|