ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Dersin tanıtımı: giriş, amaç ve öğrenim hedefleri K1/ Bölüm 1
    2 Hijyen ve sanitasyon K1/Bölüm 2
    3 Gıda kaynaklı tehlikeler K1/Bölüm 3
    4 Mikrobiyoloji ve gıda kalitesi K1/Bölüm 4
    5 Temizlik ve dezenfeksiyon K/Bölüm 5
    6 Su hijyeni K/Bölüm 6
    7 Gıda işletmelerinde hijyen K1/ Bölüm 7
    8 Gıda işletmelerinde sanitasyon K/Bölüm 8
    9 Personel hijyeni K/Bölüm 9
    10 Periyodik sağlık kontrolleri K/Bölüm 10
    11 İşletme giriş ve çıkışları K/Bölüm 11
    12 İşletme tuvalet ve temizlik alanları K/Bölüm 12
    13 Pest kontrolü KBölüm 13
    14 Dezenfektanlar K/Bölüm 14
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster