ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Türkiye ve Dünya`da Hayvancılığın Yapısı K1-Ünite 1
    2 Başlıca Yetiştiricilik Tanımları K1-Ünite 2
    3 Tür ve Irk Kavramı K1-Ünite 3
    4 Hayvanlarda Verimler ve Verim Özellikleri K1-Ünite 4
    5 Çevre ve Hastalıklara Direnç K1-Ünite 5
    6 Yetiştirme metotları K1-Ünite 6
    7 Seleksiyon ve Seleksiyon Metotları K1-Ünite 7
    8 Hayvan Barınakları K1-Ünite 9
    9 Sığır Irkları ve Hayvan Seçimi K2-Bölüm1-2
    10 Koyunlarda Bakım-Yönetim ve Üretim Biçimleri YK1-Ders notları
    11 Keçilerde Bakım-Yönetim ve Üretim Biçimleri YK1-Ders notları
    12 Tavukçuluğun Önemi, Damızlık Tavuk Yetiştiriciliği, Etlik Piliç ve Yumurtacı Tavuk Yetiştiriciliği YK1-Ders notları
    13 At Irkları ve Üretimi K2-Bölüm 3
    14 Alternatif Gıda Kaynağı Hayvanlar YK1-Ders notları
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster