Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Türkiye ve Dünya`da Hayvancılığın Yapısı
|
K1-Ünite 1
|
2
|
Başlıca Yetiştiricilik Tanımları
|
K1-Ünite 2
|
3
|
Tür ve Irk Kavramı
|
K1-Ünite 3
|
4
|
Hayvanlarda Verimler ve Verim Özellikleri
|
K1-Ünite 4
|
5
|
Çevre ve Hastalıklara Direnç
|
K1-Ünite 5
|
6
|
Yetiştirme metotları
|
K1-Ünite 6
|
7
|
Seleksiyon ve Seleksiyon Metotları
|
K1-Ünite 7
|
8
|
Hayvan Barınakları
|
K1-Ünite 9
|
9
|
Sığır Irkları ve Hayvan Seçimi
|
K2-Bölüm1-2
|
10
|
Koyunlarda Bakım-Yönetim ve Üretim Biçimleri
|
YK1-Ders notları
|
11
|
Keçilerde Bakım-Yönetim ve Üretim Biçimleri
|
YK1-Ders notları
|
12
|
Tavukçuluğun Önemi, Damızlık Tavuk Yetiştiriciliği, Etlik Piliç ve Yumurtacı Tavuk Yetiştiriciliği
|
YK1-Ders notları
|
13
|
At Irkları ve Üretimi
|
K2-Bölüm 3
|
14
|
Alternatif Gıda Kaynağı Hayvanlar
|
YK1-Ders notları
|