Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Dersin Tanıtımı: Giriş, Amaç ve Öğrenim Hedefleri
|
K1: Bölüm 1
|
2
|
Tavuğun Biyolojik Yapısı
|
K1: Bölüm 3
|
3
|
Embriyo ve Kuluçka
|
K1: Bölüm 5
|
4
|
Etlik Piliç Yetiştiriciliği
|
K1: Bölüm 7
|
5
|
Yumurta ve Yumurtalık Piliç Yetiştiriciliği
|
K1: Bölüm 8
|
6
|
Süs Tavukları ve Yerli Tavuk Irkları
|
K1: Bölüm 2
|
7
|
Kaz Yetiştiriciliği
|
K2: Bölüm 17
|
8
|
Ördek Yetiştiriciliği
|
K2: Bölüm 16
|
9
|
Hindi Yetiştiriciliği
|
K2: Bölüm 15
|
10
|
Alternatif Kanatlı Yetiştiriciliği
|
K2: Bölüm 1
|
11
|
Kümesler, Donanımlar ve İşletmeler
|
K1: Bölüm 6
|
12
|
Kanatlılarda Paraziter Hastalıklar
|
K1: Bölüm 12
|
13
|
Kanatlılarda Viral ve Bakteriyel Hastalıklar
|
K1: Bölüm 12
|
14
|
Kanatlı Hayvanlarda Beslenme Hastalıkları ve Aşılama
|
K1: Bölüm 12
|