ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisine Giriş K1-Bölüm 1
    2 Hayvansal Gıdalardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri K1-Bölüm 4
    3 Gıda Kaynaklı İnfeksiyon ve İntoksikasyonların Patogenezi ve İmmun Reaksiyonlar K1-Bölüm 5
    4 Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler K1-Bölüm 6
    5 Gıda Kaynaklı Patojen Mantarlar ve Virüsler K1-Bölüm 7-8
    6 Parazit ve Prionlar K1-Bölüm 10
    7 Gıda Muhafazası K1-Bölüm 13
    8 Gıdalarda Kalıntı ve Kontaminantlar K1-Bölüm 14
    9 Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon K1-Bölüm 17
    10 Gıdalarda Bozulma K1-Bölüm 12
    11 Et Teknolojisi K1-Bölüm 12
    12 Süt Teknolojisi K1-Bölüm 12
    13 Su Ürünleri Teknolojisi K1-Bölüm 12
    14 HACCP K1-Bölüm 18
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster