Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisine Giriş
|
K1-Bölüm 1
|
2
|
Hayvansal Gıdalardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri
|
K1-Bölüm 4
|
3
|
Gıda Kaynaklı İnfeksiyon ve İntoksikasyonların Patogenezi ve İmmun Reaksiyonlar
|
K1-Bölüm 5
|
4
|
Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler
|
K1-Bölüm 6
|
5
|
Gıda Kaynaklı Patojen Mantarlar ve Virüsler
|
K1-Bölüm 7-8
|
6
|
Parazit ve Prionlar
|
K1-Bölüm 10
|
7
|
Gıda Muhafazası
|
K1-Bölüm 13
|
8
|
Gıdalarda Kalıntı ve Kontaminantlar
|
K1-Bölüm 14
|
9
|
Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon
|
K1-Bölüm 17
|
10
|
Gıdalarda Bozulma
|
K1-Bölüm 12
|
11
|
Et Teknolojisi
|
K1-Bölüm 12
|
12
|
Süt Teknolojisi
|
K1-Bölüm 12
|
13
|
Su Ürünleri Teknolojisi
|
K1-Bölüm 12
|
14
|
HACCP
|
K1-Bölüm 18
|