Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Mikroorganizmaların klasifikasyonu ve genel mikrobiyolojiye giriş
|
K1/Bölüm 1
|
2
|
Bakterilerin genel özellikleri
|
K1/Bölüm 2
|
3
|
Bakterilerin genetik özellikleri
|
K1/Bölüm 3
|
4
|
Bakterilerin patojenik özellikleri
|
K1/Bölüm 4
|
5
|
Antimikrobiyel yaklaşımlar
|
K1/Bölüm 5
|
6
|
Bakteriyolojik laboratuvar yöntemleri
|
K1/Bölüm 6
|
7
|
Bakteriyolojide kullanılan önemli genetik tabanlı testler
|
K1/Bölüm 7
|
8
|
Bağışıklığın temel kavramları
|
K1/Bölüm 8
|
9
|
Seroloji
|
K1/Bölüm 9
|
10
|
Yuvarlak biçimli bakteriler ve sebep oldukları önemli hastalıklar
|
K2/Bölüm 10
|
11
|
Çomak biçimli bakteriler ve sebep oldukları önemli hastalıklar
|
K2/Bölüm 11
|
12
|
Sarmal biçimli bakteriler ve sebep oldukları önemli hastalıklar
|
K2/Bölüm 12
|
13
|
Mikoplazmalar ve sebep oldukları önemli hastalıklar
|
K2/Bölüm 13
|
14
|
Mantarlar, mayalar ve sebep oldukları önemli hastalıklar
|
K2/Bölüm 14
|