Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Atomun yapısı, radyoaktivite, su ve sulu çözeltilerin özellikleri, pH`ın belirlenmesi, asitler ve bazlar
|
K2/Bölüm 1
|
2
|
Biyo elementler
|
K2/Bölüm 2
|
3
|
Aminoasitler
|
K2/Bölüm 3
|
4
|
Proteinler
|
K2/Bölüm 4
|
5
|
Nükleik asitler
|
K2/Bölüm 5
|
6
|
Karbonhidratlar
|
K2/Bölüm 6
|
7
|
Lipidler
|
K2/Bölüm 7
|
8
|
Enzimler
|
K2/Bölüm 8
|
9
|
Vitaminler
|
K2/Bölüm 9
|
10
|
Protein, peptit ve amino asitlerin yıkılmaları ve rezorbsiyonları
|
K1/Bölüm 10
|
11
|
Karbonhidrat metabolizması
|
K1/Bölüm 11
|
12
|
Lipid metabolizması
|
K1/Bölüm 12
|
13
|
Organların ve dokuların özel biyokimyasal fonksiyonları
|
K1/Bölüm 13
|
14
|
Organların ve dokuların özel biyokimyasal fonksiyonları
|
K1/Bölüm 14
|