Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Halk sağlığına giriş, halk sağlığında temel kavramlar
|
K2, Bölüm 1
|
2
|
Sağlık ve hastalık kavramları, sağlığı etkileyen faktörler, sağlık kültürü ve hastalık kültürü ilişkileri
|
K2, Bölüm 1
|
3
|
Sağlık hizmetlerinin sınıflandırılması, temel sağlık hizmetleri
|
K2, Bölüm 1
|
4
|
Sağlık eğitimi
|
K2, Bölüm 11
|
5
|
Türkiye`de sağlık yönetimi ve sağlık hizmetleri
|
K2, Bölüm 24
|
6
|
Bulaşıcı hastalıklarla savaş ve korunma
|
K2, Bölüm 2
|
7
|
Bağışıklama hizmetleri, İşçi ve iş sağlığı
|
K2, Bölüm 8, 18
|
8
|
Epidemiyolojinin tanımı ve gözlemsel tanımlayıcı epidemiyoloji
|
K2, Bölüm 6
|
9
|
Sağlığı geliştirme kavramı afetlerde sağlık yönetimi
|
K2, Bölüm 10
|
10
|
Temel beslenme ve toplum beslenmesi
|
K2, Bölüm 16
|
11
|
Gıda katkı maddeleri ve halk sağlığı
|
K1, Sayfa 435
|
12
|
Çevre ve insan, çevre ve sağlık ilişkisi
|
K2, Bölüm 22
|
13
|
Hayvansal gıdalar ve çevre kirliliği
|
K1, Sayfa 473
|
14
|
Çevresel etkilere bağlı hastalıklar
|
K2, Bölüm 22
|