ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Dersin tanıtımı: giriş, amaç ve öğrenim hedefleri K1- Genel Giriş
    2 Sağlık ve Beslenme K1-Bölüm-2 YK1-Bölüm-4
    3 Toplumda Beslenme Sorunları ve Nedenleri K1-Bölüm-7 YK1-Bölüm-4
    4 Yeterli ve Dengeli Beslenme İlkeleri Obozite ve Yol Açtığı Sorunlar K1-Bölüm-2 K2-Kısım-5-Bölüm-01 YK1-Bölüm-4
    5 Enerji Gereksinimi K1-Bölüm-2 K2-Kısım-5-Bölüm-01
    6 İdeal Boy ve Kilo Hesaplanması, Besin Grupları ve Besin Pramidi K1-Bölüm-3 K2-Kısım-5-Bölüm-01 YK1-Bölüm-4
    7 Besin Öğelerine Giriş Karbonhidratlar, Proteinler K1-Bölüm-4 K2-Kısım-5-Bölüm-01 YK1-Bölüm-4
    8 Yağlar ve Vitaminler K1-Bölüm-4 K2-Kısım-5-Bölüm-01 YK1-Bölüm-4
    9 Mineraller ve Su K1-Bölüm-5 YK1-Bölüm-4
    10 Hasta Beslenmesinde Genel İlkeler Standart Hastane Diyetleri Diyet Mutfağı- Hastayı Besleme ve Diyet K1-Bölüm-5-7 YK1-Bölüm-4
    11 Kardiyovasküler Hastalığı Olanlarda Beslenme K1-Bölüm-3 K3-Bölüm-11
    12 Diyabette Beslenme K1-Bölüm-3 K3-Bölüm-11
    13 Kanserli Hastalarda Beslenme K1-Bölüm-3 K3-Bölüm-11
    14 Hastaya Yemek Yedirme K1-Bölüm-6
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster