ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Hijyen ve sanitasyon. K2-Sayfa-23
    2 Su hijyeni. K2-Sayfa-47
    3 Personel ve işletme hijyeni. K2-Sayfa-37
    4 Temizlik ve temizlik malzemeleri. K2-Sayfa-313
    5 Dezenfeksiyon ve dezenfektanlar. K2-Sayfa-329
    6 Gıda hijyeni ve besinlerin bozulma nedenleri. K1-Sayfa-69
    7 Gıda kontrolü ve mevzuatına giriş. K2-Sayfa-375
    8 Kalite kavramı ve gıdaların kontrolü. K2-Sayfa-501
    9 Türkiye`de gıda kodeksi ve gıda kontrolü. K2-Sayfa-428
    10 Gıda standartları ve kontrol kriterleri. K2-Sayfa-531
    11 HACCP tanımı ve genel prensipler. K2-Sayfa-549
    12 HACCP uygulamaları. K2-Sayfa-550
    13 Gıda mevzuatı açısından gıdalarda bulunan kontaminantlar. K1-Bölüm-5
    14 Gıdalardan örnek alma. K2-Sayfa-555
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster