Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Hijyen ve sanitasyon.
|
K2-Sayfa-23
|
2
|
Su hijyeni.
|
K2-Sayfa-47
|
3
|
Personel ve işletme hijyeni.
|
K2-Sayfa-37
|
4
|
Temizlik ve temizlik malzemeleri.
|
K2-Sayfa-313
|
5
|
Dezenfeksiyon ve dezenfektanlar.
|
K2-Sayfa-329
|
6
|
Gıda hijyeni ve besinlerin bozulma nedenleri.
|
K1-Sayfa-69
|
7
|
Gıda kontrolü ve mevzuatına giriş.
|
K2-Sayfa-375
|
8
|
Kalite kavramı ve gıdaların kontrolü.
|
K2-Sayfa-501
|
9
|
Türkiye`de gıda kodeksi ve gıda kontrolü.
|
K2-Sayfa-428
|
10
|
Gıda standartları ve kontrol kriterleri.
|
K2-Sayfa-531
|
11
|
HACCP tanımı ve genel prensipler.
|
K2-Sayfa-549
|
12
|
HACCP uygulamaları.
|
K2-Sayfa-550
|
13
|
Gıda mevzuatı açısından gıdalarda bulunan kontaminantlar.
|
K1-Bölüm-5
|
14
|
Gıdalardan örnek alma.
|
K2-Sayfa-555
|