Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Suyun önemi ve özellikleri, hidrolojik çevrim ve su bütçesi
|
K1- Bölüm-2
|
2
|
İç suların sınıflandırılması
|
K2- Bölüm-3
|
3
|
Su kirliliği kaynakları (noktasal)
|
K2- Bölüm-4
|
4
|
Su kirliliği kaynakları (noktasal olmayan)
|
K2- Bölüm-4
|
5
|
Su kalitesi parametreleri-1
|
K3- Bölüm-3
|
6
|
Su kalitesi parametreleri-2
|
K3- Bölüm-3
|
7
|
Kirlilik ve su kalitesi parametreleri genel değerlendirme
|
K2- Bölüm-7
|
8
|
Su kirleticileri-1
|
K2- Bölüm-5
|
9
|
Su kirleticileri-2
|
K2- Bölüm-6
|
10
|
İçme ve kullanma sularının nitelikleri
|
K2- Bölüm-2
|
11
|
Su kalitesinin belirlenmesinde temel yöntemler-1
|
K1- Bölüm-9
|
12
|
Su kalitesinin belirlenmesinde temel yöntemler-2
|
K1- Bölüm-9
|
13
|
Suların kullanımı ve su kalitesi, ulusal/uluslararası standartlar, Su Çerçeve Direktifi
|
YK1-Bölüm-1
|
14
|
Su kirliliği, su kıtlığı, su krizi, kuraklık, iklim değişikliği gibi ulusal/küresel problemlerin çevre sağlığı üzerindeki etkileri
|
K1- Bölüm-30
|