ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Biyosensörlerin tanımı, yapısı ve sınıflandırılması K1, 1-13 Sayfalar K2, 71-80 Sayfalar
    2 Biyosensörlerin avantajları ve genel uygulama alanları K3, 81-142 Sayfalar
    3 Biyosensörlerin hazırlanması K2, 71-80 Sayfalar
    4 Biyomateryalin immobilizasyon metotları K1, 31-51 Sayfalar K4, 9-16 Sayfalar
    5 Biyosensörlerin performans kriterleri K1, 133-146 Sayfalar K4, 6-9 Sayfalar
    6 İmmünosensörler K5, 65-69 Sayfalar
    7 Enzimatik biyosensörler K4, 3-15 Sayfalar
    8 Mikrobiyal biyosensörler K5, 68 Sayfalar
    9 DNA-RNA temelli biyosensörler K5, 69 Sayfa
    10 İmpedimetrik biyosensörler K5, 74 Sayfa
    11 Elektrokimyasal biyosensörler K4, 3-6 Sayfalar
    12 Optik ve termal biyosensörler K4, 3-6 Sayfalar
    13 Tıp, sağlık ve biyokimya alanında biyosensörler ve son gelişmeler K6, 499-513 Sayfalar
    14 Gıda ve çevre analizlerinde biyosensörler ve son gelişmeler K7, 51-59 Sayfalar
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster