Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Biyosensörlerin tanımı, yapısı ve sınıflandırılması
|
K1, 1-13 Sayfalar
K2, 71-80 Sayfalar
|
2
|
Biyosensörlerin avantajları ve genel uygulama alanları
|
K3, 81-142 Sayfalar
|
3
|
Biyosensörlerin hazırlanması
|
K2, 71-80 Sayfalar
|
4
|
Biyomateryalin immobilizasyon metotları
|
K1, 31-51 Sayfalar
K4, 9-16 Sayfalar
|
5
|
Biyosensörlerin performans kriterleri
|
K1, 133-146 Sayfalar
K4, 6-9 Sayfalar
|
6
|
İmmünosensörler
|
K5, 65-69 Sayfalar
|
7
|
Enzimatik biyosensörler
|
K4, 3-15 Sayfalar
|
8
|
Mikrobiyal biyosensörler
|
K5, 68 Sayfalar
|
9
|
DNA-RNA temelli biyosensörler
|
K5, 69 Sayfa
|
10
|
İmpedimetrik biyosensörler
|
K5, 74 Sayfa
|
11
|
Elektrokimyasal biyosensörler
|
K4, 3-6 Sayfalar
|
12
|
Optik ve termal biyosensörler
|
K4, 3-6 Sayfalar
|
13
|
Tıp, sağlık ve biyokimya alanında biyosensörler ve son gelişmeler
|
K6, 499-513 Sayfalar
|
14
|
Gıda ve çevre analizlerinde biyosensörler ve son gelişmeler
|
K7, 51-59 Sayfalar
|