Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Dersin tanıtımı, giriş, amaç ve öğrenim hedefleri.
|
K-1
|
2
|
Mikroorganizmaların sınıflandırılması, Bakteri, virüs, mantar, parazit özellikleri,
|
K-1, K-2 BÖLÜM-I
|
3
|
Enfeksiyon oluşumu, enfeksiyon zinciri, enfeksiyonun vücuda yayılması.
|
K-1, K-2 BÖLÜM-I
|
4
|
Enfeksiyon belirtileri
|
K-1, K-2 BÖLÜM-II
|
5
|
Enfeksiyon hastalıklarının bildirimi ve izolasyon
|
K-1, K-2 BÖLÜM-III
|
6
|
Yaşlılarda bağışıklama
|
K-1, K-2 BÖLÜM-IV
|
7
|
Yaşlılarda solunum yoluyla bulaşan enfeksiyon hastalıkları ve bakımı
|
K-1, K-2 BÖLÜM-V
|
8
|
Yaşlılarda sindirim sistemiyle bulaşan enfeksiyon hastalıkları ve bakımı
|
K-1, K-2 BÖLÜM-VI
|
9
|
Yaşlılarda deri ve mukoza yoluyla bulaşan enfeksiyon hastalıkları ve bakım
|
K-2 BÖLÜM-VII
|
10
|
Yaşlılarda cinsel yolla bulaşan enfeksiyon hastalıkları ve bakım
|
K-2 BÖLÜM-VIII
|
11
|
Yaşlılarda üriner sistem enfeksiyon hastalıkları ve bakım
|
K-1, K-3 BÖLÜM-9
|
12
|
Hastane enfeksiyonları
|
K-1, K-3 BÖLÜM-1,2
|
13
|
Hastane enfeksiyonları korunma ve kontrol yöntemleri
|
K-1, K-3 BÖLÜM-10,11
|
14
|
Enfeksiyon hastalıklarda izolasyon yöntemleri
|
K-1, K-3 BÖLÜM-11
|