ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 İş hijyeni kavramları. Genel terminoloji. İş hijyeni eğitimi. K1, Bölüm1
    2 İş Hijyeni Ölçüm, Test ve Analizi Yapan Laboratuvarlar. K1, Bölüm2
    3 Hijyen ile sanitasyon ilişkisi. İşyerinde temel hijyen kuralları. K1, Bölüm 2.2.1
    4 Akreditasyon, ölçüm ve test analizleri, kalite yönetimi. Laboratuvar yöneticisi, deney personeli. K1, Bölüm 2.3
    5 Yeterlilik belgesi. Referans maruziyet süreleri. Yerinde inceleme. Yeterlilik deneyleri ve uluslararası izlenebilirlik. K1, Bölüm 2.4
    6 İSG Laboratuvar yükümlülükleri. Laboratuvar cihazları. K1, Bölüm 2.5
    7 İSG Laboratuvarlarında ortam ölçüm cihazları. Cihazların kullanımı, kalibrasyonları ve bakımları. İlgili standartlar. K1, Bölüm3
    8 İSG Laboratuvar kalite yönetim sistemleri. K1, Bölüm4
    9 Numune alma ve taşıma prensipleri. Numune kabul ve rapor hazırlama. K1, Bölüm 4.5
    10 İSG Laboratuvarlarının asgari özellikleri. K1, Bölüm 4.8
    11 Yedek ve yardımcı malzemeler, kullanılan parlayıcı, patlayıcı maddeler. K1, Bölüm 4.9
    12 Fiziksel, kimyasal ve biyolojik etkenlerin analizleri. K1, Bölüm 4.10
    13 İSG Laboratuvarları arasında işbirliği. Personel sağlık ve güvenliği ve bildirim zorunluluğu. K1, Bölüm 4.11
    14 İSG Laboratuvarlarının belgelendirme esasları ve belgelendirme süreci. İSG Laboratuvarlarının denetimi. K1, Bölüm 5
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster