Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personeli ile ilgili kavram ve terminoloji.
|
K1
|
2
|
6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununda İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personeli.
|
K1
|
3
|
İşyeri Hekimi Belgesi. İşyeri Hekiminin görevleri. Rehberlik, risk değerlendirmesi, sağlık gözetimi, eğitim, bilgilendirme ve kayıt.
|
K1
|
4
|
İşyeri Hekiminin yetkileri. İşyeri Hekimi yükümlülükleri. İşyeri Hekiminin çalışma süreleri.
|
K1
|
5
|
Diğer Sağlık Personelinin görevleri. Diğer Sağlık Personeli Belgesi. Diğer Sağlık Personelinin görevleri. Diğer Sağlık Personelinin yetkileri. Diğer Sağlık Personelinin çalışma süreleri.
|
K1
|
6
|
İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personelinin eğitimlerini alacakları kurumlar, Eğitim Kurumları. İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personeli için Eğitim Kurumları için aranacak şartlar.
|
K1
|
7
|
İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personeli için Eğitim Kurumlarının eğitici kadrosu. İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personeli için Eğitim Kurumlarının yetkilendirilmeleri ve vize işlemleri.
|
K1
|
8
|
İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personelinin eğitim programları. İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personelinin eğitimleri, eğitimlerinin yenilenmesi, belgelendirilmeleri. İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personelini Eğiticilerinin durumu.
|
K1
|
9
|
İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personeli hakkında İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünün görev, yetki ve sorumlulukları. Yetkilendirme, yetkilerin askıya alınması ve iptali ile itiraz süreci.
|
K1
|
10
|
İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personelinde mesleki bağımsızlık ve etik ilkeleri.
|
K1
|
11
|
İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinde İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personeli.İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulunda İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personeli.
|
K1
|
12
|
Çalışanların kimyasal etkenler ile ilgili risklerden korunmasında İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personeli.
|
K1
|
13
|
Çalışanların biyolojik etkenler ile ilgili risklerden korunmasında İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personeli.
|
K1
|
14
|
Çalışanların kanserojen ve mutajen ile ilgili risklerden korunmasında İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personeli.
|
K1
|