ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Balıkların genel morfolojik özellikleri,
    2 Balıkların duyu organları, kas sistemleri, deri ve pullar,
    3 Dolaşım ve sindirim sistemi,
    4 Boşaltım ve üreme sistemi,
    5 Balıkların yaşam evreleri,
    6 Beslenme davranışları ve göç,
    7 Tatlı su ekolojisi ve tatlı su balıkları sistematiği,
    8 Akarsu ve göllerde üretkenlik hesaplaması,
    9 Akuatik ortamların bozulmasına neden olan etkenler
    10 Balık üretim kavramları
    11 Serin su balıkları (öncelikle alabalık) üretimi,
    12 Ilık su balıkları (sazan) üretimi,
    13 İçsu alanı balıklandırılma teknikleri-1
    14 İçsu alanı balıklandırılma teknikleri-2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster