ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Balıkların genel morfolojik özellikleri, K1 Bölüm 1 (Sayfa 1-24), K2 Bölüm 1 (sayfa 1-32)
    2 Balıkların duyu organları, kas sistemleri, deri ve pullar, K1 Bölüm 1 (Sayfa 25-30), K2 Bölüm 1 (sayfa 32-45)
    3 Dolaşım ve sindirim sistemi, K1 Bölüm 1 (Sayfa 30-54), K2 Bölüm 1 (sayfa 46-50)
    4 Boşaltım ve üreme sistemi, K1 Bölüm 1 (Sayfa 55-60), K2 Bölüm 1 (sayfa 50-62)
    5 Balıkların yaşam evreleri, K1 Bölüm 1 (Sayfa 60-64), K2 Bölüm 1 (sayfa 62-72)
    6 Beslenme davranışları ve göç, K1 Bölüm 1 (Sayfa 64-74), K2 Bölüm 1 (sayfa 72-78)
    7 Tatlı su ekolojisi ve tatlı su balıkları sistematiği, K1 Bölüm 1 (Sayfa 75-82), K2 Bölüm 1 (sayfa 78-82)
    8 Akarsu ve göllerde üretkenlik hesaplaması, K1 Bölüm 1 (Sayfa 77-84), K2 Bölüm 1 (sayfa 80-92)
    9 Akuatik ortamların bozulmasına neden olan etkenler K1 Bölüm 1 (Sayfa 80-87), K2 Bölüm 1 (sayfa 90-97)
    10 Balık üretim kavramları K1 Bölüm 1 (Sayfa 30-47), K2 Bölüm 1 (sayfa 95-103)
    11 Serin su balıkları (öncelikle alabalık) üretimi, K1 Bölüm 1 (Sayfa 90-128), K2 Bölüm 1 (sayfa 105-118)
    12 Ilık su balıkları (sazan) üretimi, K1 Bölüm 1 (Sayfa 135-154), K2 Bölüm 1 (sayfa 119-132)
    13 İçsu alanı balıklandırılma teknikleri-1 K1 Bölüm 1 (Sayfa 155-254), K2 Bölüm 1 (sayfa 132-208)
    14 İçsu alanı balıklandırılma teknikleri-2 K1 Bölüm 1 (Sayfa 28-54), K2 Bölüm 1 (sayfa 208-356)
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster