Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Balıkların genel morfolojik özellikleri,
|
K1 Bölüm 1 (Sayfa 1-24), K2 Bölüm 1 (sayfa 1-32)
|
2
|
Balıkların duyu organları, kas sistemleri, deri ve pullar,
|
K1 Bölüm 1 (Sayfa 25-30), K2 Bölüm 1 (sayfa 32-45)
|
3
|
Dolaşım ve sindirim sistemi,
|
K1 Bölüm 1 (Sayfa 30-54), K2 Bölüm 1 (sayfa 46-50)
|
4
|
Boşaltım ve üreme sistemi,
|
K1 Bölüm 1 (Sayfa 55-60), K2 Bölüm 1 (sayfa 50-62)
|
5
|
Balıkların yaşam evreleri,
|
K1 Bölüm 1 (Sayfa 60-64), K2 Bölüm 1 (sayfa 62-72)
|
6
|
Beslenme davranışları ve göç,
|
K1 Bölüm 1 (Sayfa 64-74), K2 Bölüm 1 (sayfa 72-78)
|
7
|
Tatlı su ekolojisi ve tatlı su balıkları sistematiği,
|
K1 Bölüm 1 (Sayfa 75-82), K2 Bölüm 1 (sayfa 78-82)
|
8
|
Akarsu ve göllerde üretkenlik hesaplaması,
|
K1 Bölüm 1 (Sayfa 77-84), K2 Bölüm 1 (sayfa 80-92)
|
9
|
Akuatik ortamların bozulmasına neden olan etkenler
|
K1 Bölüm 1 (Sayfa 80-87), K2 Bölüm 1 (sayfa 90-97)
|
10
|
Balık üretim kavramları
|
K1 Bölüm 1 (Sayfa 30-47), K2 Bölüm 1 (sayfa 95-103)
|
11
|
Serin su balıkları (öncelikle alabalık) üretimi,
|
K1 Bölüm 1 (Sayfa 90-128), K2 Bölüm 1 (sayfa 105-118)
|
12
|
Ilık su balıkları (sazan) üretimi,
|
K1 Bölüm 1 (Sayfa 135-154), K2 Bölüm 1 (sayfa 119-132)
|
13
|
İçsu alanı balıklandırılma teknikleri-1
|
K1 Bölüm 1 (Sayfa 155-254), K2 Bölüm 1 (sayfa 132-208)
|
14
|
İçsu alanı balıklandırılma teknikleri-2
|
K1 Bölüm 1 (Sayfa 28-54), K2 Bölüm 1 (sayfa 208-356)
|