Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Balıkların genel morfolojik özellikleri,
|
|
2
|
Balıkların duyu organları, kas sistemleri, deri ve pullar,
|
|
3
|
Dolaşım ve sindirim sistemi,
|
|
4
|
Boşaltım ve üreme sistemi,
|
|
5
|
Balıkların yaşam evreleri,
|
|
6
|
Beslenme davranışları ve göç,
|
|
7
|
Tatlı su ekolojisi ve tatlı su balıkları sistematiği,
|
|
8
|
Akarsu ve göllerde üretkenlik hesaplaması,
|
|
9
|
Akuatik ortamların bozulmasına neden olan etkenler
|
|
10
|
Balık üretim kavramları
|
|
11
|
Serin su balıkları (öncelikle alabalık) üretimi,
|
|
12
|
Ilık su balıkları (sazan) üretimi,
|
|
13
|
İçsu alanı balıklandırılma teknikleri-1
|
|
14
|
İçsu alanı balıklandırılma teknikleri-2
|
|