Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Beslenme ve Günümüz Beslenme Eğilimleri
Beslenmenin Önemi
|
K1-BÖLÜM 1-2
|
2
|
Besin Ögeleri I (Organik Besin Ögeleri)
|
K1-BÖLÜM-3
|
3
|
Besin Ögeleri II (İnorganik Besin Ögeleri)
|
K1-BÖLÜM-4
|
4
|
Besinlerin Enerji Değerleri
|
K1-BÖLÜM-5
|
5
|
Başlıca Besin Grupları
|
K1-BÖLÜM-6
|
6
|
Yaşlı Beslenmesi
Sporcu Beslenmesi
Vejetaryen/Vegan Beslenmesi
|
K3-BÖLÜM-14-15-16
|
7
|
Menü Kavramı, Tarihi ve Önemi
|
K2-BÖLÜM-1
|
8
|
Menü Türleri
|
K2-BÖLÜM-2
|
9
|
Menü Planlama
|
K2-BÖLÜM-3
|
10
|
Menü Tasarımı
|
K2-BÖLÜM-4
|
11
|
Menü Fiyatlama
|
K2-BÖLÜM-5
|
12
|
Menü Mühendisliği
|
K2-BÖLÜM-6
|
13
|
Menü Yönetim Sistemleri
|
K2-BÖLÜM-7
|
14
|
Menü Yönetiminde Güncel Konular
|
K2-BÖLÜM-8
|