ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Beslenme ve Günümüz Beslenme Eğilimleri Beslenmenin Önemi K1-BÖLÜM 1-2
    2 Besin Ögeleri I (Organik Besin Ögeleri) K1-BÖLÜM-3
    3 Besin Ögeleri II (İnorganik Besin Ögeleri) K1-BÖLÜM-4
    4 Besinlerin Enerji Değerleri K1-BÖLÜM-5
    5 Başlıca Besin Grupları K1-BÖLÜM-6
    6 Yaşlı Beslenmesi Sporcu Beslenmesi Vejetaryen/Vegan Beslenmesi K3-BÖLÜM-14-15-16
    7 Menü Kavramı, Tarihi ve Önemi K2-BÖLÜM-1
    8 Menü Türleri K2-BÖLÜM-2
    9 Menü Planlama K2-BÖLÜM-3
    10 Menü Tasarımı K2-BÖLÜM-4
    11 Menü Fiyatlama K2-BÖLÜM-5
    12 Menü Mühendisliği K2-BÖLÜM-6
    13 Menü Yönetim Sistemleri K2-BÖLÜM-7
    14 Menü Yönetiminde Güncel Konular K2-BÖLÜM-8
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster