ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Mutfak
    2 Mutfak Örgüt Yapısı
    3 Mutfak Planlama
    4 Mutfakda Kullanılan Araç ve Gereçler
    5 Mutfakta Üretim Aşamaları
    6 Pişirme Yöntemleri (Haşlama, Kendi Suyunda Pişirme, Izgara, Buharda Pişirme)
    7 Pişirme Yöntemleri (Tavada Pişirme, Yağda Pişirme, Fırında Çevirerek Pişirme, Tütsülemek)
    8 Garnitürler
    9 Soslar
    10 Mutfak Uygulamaları (Sebzeler ve Baklagiller)
    11 Mutfak Uygulamaları (Doğrama Teknikleri)
    12 Mutfak Uygulamaları (Salata ve Çorbalar)
    13 Mutfak Uygulamaları (Hamur İşleri)
    14 Genel Değerlendirme ve Kapanış
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster