Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Mutfak
|
|
2
|
Mutfak Örgüt Yapısı
|
|
3
|
Mutfak Planlama
|
|
4
|
Mutfakda Kullanılan Araç ve Gereçler
|
|
5
|
Mutfakta Üretim Aşamaları
|
|
6
|
Pişirme Yöntemleri (Haşlama, Kendi Suyunda Pişirme, Izgara, Buharda Pişirme)
|
|
7
|
Pişirme Yöntemleri (Tavada Pişirme, Yağda Pişirme, Fırında Çevirerek Pişirme, Tütsülemek)
|
|
8
|
Garnitürler
|
|
9
|
Soslar
|
|
10
|
Mutfak Uygulamaları (Sebzeler ve Baklagiller)
|
|
11
|
Mutfak Uygulamaları (Doğrama Teknikleri)
|
|
12
|
Mutfak Uygulamaları (Salata ve Çorbalar)
|
|
13
|
Mutfak Uygulamaları (Hamur İşleri)
|
|
14
|
Genel Değerlendirme ve Kapanış
|
|