ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Tanımı
  • Ders Adı Kodu Yarıyıl Teori+Uygulama (Saat) Havuz Statü AKTS
    Mesleki Yabancı Dil II TUR208 BAHAR 2+0 S 3
    Öğrenme Çıktıları
    1-İngilizce dilini kendi alanında kullanır.
    2-Genel turizm ile ilgili kavramları İngilizce ifade eder.
    3-Turizm işletmeciliğine yönelik kavramları İngilizce olarak açıklayabilir.
    4-Mesleki İngilizce alanında okuma, konuşma, yazma ve dinleme becerileri gösterir.
    Ön Koşul Bu dersin ön koşulu yoktur.
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu Öğretim Görevlisi Seda YAZICI KÖKSAL
    Dersi Verenler

1-)Öğretim Görevlisi Seda Yazıcı Köksal

Ders Yardımcıları -
    Kaynaklar K1.Lawrence J. Z.& Nigel C. (2012). Everyday English for Hospitality Professionals, 1. Baskı, Copmass Publishing Inc.
    Yardımcı Kitap YK1.Intyre, Ken (2013). English for Tourism Student`s Workbook
    Dersin Amacı Mesleki İngilizce alanında okuma, konuşma, yazma ve dinleme becerileri göstermek.Türkiye`de ve dünyada turizm ile ilgili güncel gelişmeleri takip edebilecek, istatistiki verileri analiz edebilecek düzeyde genel kavram ve terimlerin öğrenilmesidir.
    Dersin İçeriği Öğrencilerle yüz yüze eğitim şeklinde işlenecek bu dersin içeriğinde Turizm İle İlgili Temel Kavramlar, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği İle İlgili Temel Kavramlar, Misafir Hizmetleri ve İletişim, Müşteri Davranışları, Müşteri Memnuniyeti, Halkla İlişkiler İle İlgili Temel Kavramlar ve Yiyecek ve İçecek Servis Teknikleri İle İlgili Temel Kavramlar konuları işlenecektir.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster