ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Tanımı
  • Ders Adı Kodu Yarıyıl Teori+Uygulama (Saat) Havuz Statü AKTS
    Mesleki Yabancı Dil IV TUR308 BAHAR 2+0 S 3
    Öğrenme Çıktıları
    1-Rekreasyon ve boş zaman arasındaki ilişkiyi açıklar
    2-Rekreasyon işletmeciliğine yönelik kavramları İngilizce olarak açıklar
    3-Mesleki İngilizce alanında okuma, konuşma, yazma ve dinleme becerileri geliştirir
    4-İngilizce dilini kendi alanında kullanır
    Ön Koşul Bu dersin ön koşulu yoktur
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu Öğretim Görevlisi Zeynep MADEN
    Dersi Verenler

1-)Öğretim Görevlisi Dr. Oktay Yazıcı

Ders Yardımcıları Bölümün öğretim elemanları
    Kaynaklar Lawrence J. Z.& Nigel C. (2012). Everyday English for Hospitality Professionals, 1. Baskı, New York City: HarperCollins Publishers.
    Seymour, M. (2011). Hotel and Hospitality English, 1. Baskı, New York City: HarperCollins Publishers.
    Yardımcı Kitap Tekin, F. (2014). Turizm Personeline Pratik İngilizce, 1. Baskı, Ankara: Seçkin Yayıncılık.
    Jordens, R. & Jordens, T. ( 2011). Talk About Travel, 2. Baskı, Japonya: Compass Publishing.
    Jennifer, M. T. (2004). English for Hospitality and Foodservice, 1. Baskı, Londra: Pearson Publishing.
    Türet, Ş. S. (2000). Yeni Öğrenenler İçin Pratik Turizm İngilizcesi, İstanbul: Fono Açık Öğretim Kurumu Yayınları.
    Dersin Amacı Mesleki İngilizce alanında okuma, konuşma, yazma ve dinleme becerileri kazandırılması amaçlanmıştır
    Dersin İçeriği Öğrencilerle yüz yüze eğitim şeklinde işlenecek bu dersin içeriğinde Rekreasyon İle İlgili Temel Kavramlar, Rekreasyon ve Turizm İlişkisi, Rekreasyon ve Pazarlama, Boş Zamanla İlgili Temel Kavramlar, Rekreasyon Faaliyetlerinin Sınıflandırılması, Liderlik, Animasyon Türleri, Müşteri İlişkileri, Animasyon Faaliyetleri ile Satış ve Pazarlama İlişkisi, Oyun, Oyun Kültürü ve Oyun Türleri ve Açık Alan Rekreasyonu konuları işlenecektir.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster